Echo in Nijmegen bij Partus

Als je zwanger bent wil je misschien wel regelmatig even kijken naar de baby. Partus biedt om die reden een echo in Nijmegen aan bij elke afspraak. Deze echo’s zijn bedoeld als pretecho, maar wij kunnen ook een medische echo maken als dit nodig is. Zowel Ines als onze waarneemster Yacintha zijn echoscopist.

Wat zijn de voordelen van de echo in Nijmegen?

Wij zijn gevestigd in Nijmegen. Bij alle controles die je hebt bij ons in Nijmegen krijg je elke afspraak een gratis echo. Vaak worden er alleen echo’s gemaakt op 2 of 3 vaste momenten tijdens de zwangerschap, maar wij kiezen ervoor om jou tijdens elke afspraak een gratis pretecho aan te bieden. Je kunt je kindje zien bewegen en het hartje horen kloppen. Mocht ons tijdens de pretecho iets opvallen, dan zullen wij een medische echo inplannen. Bij elke echo maken we foto’s. We drukken altijd een leuk fototje af en zetten de foto’s op een USB-stick. Door deze echo’s kun je zien hoe je kindje beweegt en groeit!

Hoe kun je een echo aanvragen?

Wil je graag een afspraak maken voor een echo in Nijmegen? Je hoeft je dan alleen maar in te schrijven bij Verloskundigenpraktijk Partus. Nadat je het inschrijfformulier op onze website in hebt gevuld nemen wij contact met je op om de eerste echo in Nijmegen te plannen.