Loading...
Echo in Nijmegen2018-06-30T12:39:20+00:00

Echo in Nijmegen bij Partus

Als je zwanger bent wil je misschien wel regelmatig even kijken naar de baby. Partus biedt om die reden een echo in Nijmegen aan bij elke afspraak. Deze echo’s zijn  bedoeld als pretecho, maar wij kunnen ook een medische echo maken als dit nodig is. Zowel Ines als onze waarneemster Yacintha zijn echoscopist.

Wat zijn de voordelen van de echo in Nijmegen?

Bij Partus krijg je bij elke afspraak een gratis echo in Nijmegen. Vaak worden er alleen echo’s gemaakt op 2 of 3 vaste momenten tijdens de zwangerschap, maar wij kiezen ervoor om jou tijdens elke afspraak een gratis echo aan te bieden. Je kunt je kindje zien bewegen en het hartje horen kloppen. Mocht ons tijdens de pretecho iets opvallen, dan zullen wij een medische echo inplannen. Bij elke echo maken we foto’s. We zullen een foto voor je afdrukken en we kunnen de foto’s op een USB-stick zetten, als je die meeneemt. Dankzij deze foto’s kun je goed zien hoe je kindje groeit door de weken en maanden heen. Dit zijn mooie herinneringen aan de zwangerschap.

Hoe kun je een echo in Nijmegen aanvragen?

Wil je graag een afspraak maken voor de echo in Nijmegen? Je hoeft je dan alleen maar in te schrijven bij Partus. Nadat je het inschrijfformulier op onze website in hebt gevuld nemen wij contact met je op om een intake te plannen. Bij de intake en bij elke afspraak krijg je van ons een gratis pretecho. Zo kun jij regelmatig je kindje alvast zien.