Verloskundige in Nijmegen West

Voor, tijdens en na de zwangerschap komt er veel op je af. Dat geldt zeker als jij je eerste kindje krijgt. De verloskundige in Nijmegen West helpt je graag om je zo goed mogelijk voor te bereiden op de verschillende fasen van de zwangerschap, de bevalling en de zorg voor je kindje.

Welke diensten biedt Partus, de verloskundige praktijk in Nijmegen West aan?

Je kan je inschrijven bij de verloskundige praktijk in Nijmegen West als je zwanger wil worden of als je zwanger bent. Heb je een kinderwens? Dan kun je een kinderwensconsult aanvragen. De Nijmegen West verloskundige zal op basis van de gezondheid van jou en je partner adviezen geven. Als je deze adviezen opvolgt, dan zal dit een positief effect hebben op de gezondheid van je kindje. Tevens kan de Nijmegen West verloskundige jou helpen als je zwanger bent. Dit is een spannende periode, vooral als jij zwanger bent van je eerste kindje. Partus helpt je graag om je zorgen weg te nemen. Wij plannen regelmatig controles in zodat jij zeker weet dat alles goed gaat met je kindje. Bij elke afspraak kan een gratis echo gemaakt worden zodat jij je kindje kan zien. Tevens biedt de verloskundigenpraktijk in Nijmegen West begeleiding aan tijdens en na de bevalling. Zo wordt je altijd goed geholpen.

Maak een afspraak met de Nijmeegse (West) verloskundige

Wil je een afspraak maken met de verloskundige in Nijmegen West? Je kunt je dan inschrijven bij Partus. Op onze website vind je het inschrijfformulier. Wij nemen zo snel mogelijk telefonisch contact met je op nadat jij het inschrijfformulier hebt ingevuld. We plannen dan de afspraken voor de vroege echo en de intake. Heb je vragen over onze verloskundige praktijk in Nijmegen West? Neem dan telefonisch contact op via 06-40181644 of mail naar info@verloskundigenpraktijkpartus.nl.