Studenten

Momenteel zijn er naast de vaste verloskundigen, twee waarnemend verloskundigen werkzaam binnen de praktijk. Dit om ten allen tijden jullie zorg binnen de praktijk te kunnen bieden. Bijvoorbeel bij ziekte, verlof en/of vakantie van een van de vaste verloskundigen.

Wanneer je uitgerekend bent en de waarneemster heeft in die periode dienst, is het ons streven om jullie kennis met elkaar te laten maken tijdens het spreekuur.

De afgelopen jaren hebben we al met veel plezier studenten opgeleid. Dit zullen we dan ook blijven doen, één, maximaal twee keer per jaar. Afhankelijk van het niveau van de studente zullen zij in overleg met jou bepaalde handelingen, onder supervisie van ons, verrichten. Wanneer je dit niet prettig vindt, zowel de aanwezigheid van de student en/of de handelingen, dan kun je dit uiteraard aangeven, zowel vooraf als tijdens het consult. Wij houden daar dan natuurlijk rekening mee. Via Facebook maken wij kenbaar wanneer wij een student begeleiden en in welk jaar de student zit.