3D Echo Nijmegen

Bij Partus in Nijmegen bieden we 3D echo’s aan, een uniek en bijzonder kijkje naar het kindje in je buik. Met moderne technologie kunnen we je realistische beelden laten zien, waardoor
je al tijdens je zwangerschap een beeld kunt krijgen op wie jullie kindje gaat lijken.

3D echo Nijmegen

Wat is een 3D echo?

3D betekent drie dimensionaal, je ziet 3 dimensies: lengte, breedte en diepte. De kleur van de 3D echo is roze/sepia. In tegenstelling tot de 2D echo, die platte beelden levert en in zwart wit is, kun je met een 3D echo de contouren en de vormen, de vingers en de tenen en zelfs de gezichtsuitdrukking van je baby zien. Dit zorgt voor een realistisch beeld van je ongeboren kindje. Je kunt zelfs al een beetje zien op wie het kindje gaat lijken, het neusje van mama? Of de lippen van papa?
3D echo

verloskundigenpraktijk partus

Wanneer kun je het beste een 3D echo laten maken?

Tussen de 22e en de 32e week van de zwangerschap kunnen we de mooiste foto’s van je
ongeboren kindje maken. In deze periode is je kindje voldoende ontwikkelt en is er genoeg
vruchtwater aanwezig om duidelijke beelden te kunnen maken. Zo bijzonder, je kunt zelfs de
eerste glimlachjes zien!

Waarom een 3D echo bij Partus Nijmegen?

– Ervaren en lieve echoscopisten: Partus in Nijmegen beschikt over ervaren en deskundigen
echoscopisten die zorgen voor een bijzondere ervaring.
– Duidelijke beelden: Onze echoscopisten maken gebruik van de nieuwste
echografietechnologie om heldere gedetailleerde beelden van je baby te kunnen maken.
– Aandacht voor jou: We nemen graag de tijd voor jullie.
– Moderne verloskundigenpraktijk in Nijmegen: onze praktijk voelt warm en uitnodigend.

Wat kun je verwachten tijdens de 3D echo?

– Welkom en uitleg: onze lieve echoscopisten heten je welkom en geven je uitgebreid uitleg over wat je kunt verwachten tijdens de 3D echo.
– Tijd voor vragen: er is altijd tijd om vragen te stellen, we nemen graag de tijd om jullie goed te informeren. 
– Gedetailleerde beelden Met de nieuwste echografietechnologie maken we heldere beelden van jullie kindje
– Herinneringen om mee te nemen je krijgt de beelden van de echo mee naar huis, dit kan zowel digitaal als afgedrukt. Zo kun je thuis je kindje op ieder moment bekijken.
– Gezellige sfeer: je kunt de 3D echo samen met je partner en/of andere kindjes beleven, super bijzonder!

Kosten 3D echo

De kosten voor een 3D echo in Nijmegen zijn €60,- (inclusief 4 geprinte foto’s) tijdens een los consult. 

De kosten voor een 3D echo Nijmegen zijn €30,- (inclusief 3 geprinte foto’s) wanneer je de gratis 2D pretecho tijdens een regulier consult omzet naar een 3D echo.

Maak een afspraak voor een 3D echo Nijmegen bij Partus

Willen jullie graag een 3D echo laten maken en een uniek kijkje nemen naar het kindje in je buik? Wij vinden het heel bijzonder om dit moment met jullie te mogen delen. Jullie kunnen telefonisch een afspraak maken of het contactformulier invullen. 

Locatie: De 3D echo vind plaats op de hoofdlocatie in het CWZ Waalsprong gebouw.

Veel gestelde vragen 3D echo

Soms komt het helaas voor dat we het kindje niet goed in beeld krijgen (dus geen gezichtje en/of handjes/voetjes), dan betaal je geen €60 euro, maar €20,00 voor het consult.
Soms komt het helaas voor dat we het kindje niet goed in beeld krijgen (dus geen gezichtje en/of handjes/voetjes), dan betaal je geen €30 euro, maar €10,00 voor de echo.
Ja zeker, als je al een usb-stick van ons hebt, kunnen we daar de foto’s en filmpjes van de geslachtsbepaling of 3D echo opzetten. Wanneer je nog geen usb-stick hebt, kun je deze alsnog bij ons kopen voor €7,50.

Partus is een moderne verloskundigenpraktijk gelegen in het CWZ-Waalsprong gebouw in Nijmegen – Noord. Wij zijn er voor de mama’s in Nijmegen, Arnhem, Lingewaard, Overbetuwe en alle plaatsen daar tussenin.

Woon je buiten dit gebied, maar wil je toch graag onze zorg?
Neem dan even contact met ons, wellicht kunnen we iets voor je betekenen.

Pssst…  Wij bieden bij iedere controle een pretecho aan, deze is gratis!

Verloskundigenpraktijk Partus
4.8
Gebaseerd op 24 beoordelingen
powered by Google
Esther SimonsEsther Simons
08:09 25 Jun 24
De verloskundigen van Partus zijn stuk voor stuk vriendelijk, betrokken en laagdrempeliger benaderbaar. Er werd goed met ons mee gedacht en er was altijd ruimte voor een extra vraag op het spreekuur, ook na de bevalling. Op de kind-app kon ik ook altijd mijn vragen kwijt en kreeg snel en adequaat antwoord. En natuurlijk erg leuk en bijzonder om elk bezoek even naar je kindje te mogen kijken!
Floortje C.Floortje C.
10:45 20 Jun 24
Ik ben erg tevreden over deze praktijk. Na mijn verhuizing kon ik halverwege mijn zwangerschap hier snel terecht. De controles waren prettig en - ondanks de korte duur ervan - vaak wel persoonlijk. Bereikbaarheid was top en ik ben tijdens mijn thuisbevalling super goed bijgestaan door Daniek. Ik raad de praktijk dan ook zeker aan!
Lieke Van Den BroekLieke Van Den Broek
14:29 31 May 24
Dankjewel voor jullie fantastische begeleiding tijdens mijn 2 zwangerschappen/bevallingen lieve Nikita, Ines, Marte en Daniek.We hebben de controles bij jullie altijd als heel prettig, open en gezellig ervaren. Ook altijd een luisterend oor en daadkrachtig op de juiste momenten in de aanloop naar en tijdens de bevalling. Ik kan jullie praktijk iedereen aanraden. Nogmaals bedankt voor alles!
Wendy van GaalWendy van Gaal
21:13 30 May 24
Tijdens mijn beide zwangerschappen begeleidt door de dames van deze fijne praktijk. Je bent geen nummer maar een persoon. Ze nemen de tijd om naar je te luisteren en nemen je heel serieus. In mijn tweede zwangerschap veel last van somberheid. Hierin is een luisterend oor geboden en mij handvaten aangereikt. Ze bleven dit zelf nauwlettend in de gaten gehouden. Er was tijdens de controles ook aandacht voor mijn partner en tijdens mijn tweede zwangerschap ook voor mijn dochtertje. Deze dames hebben het hart op de juiste plek en drukken je op het hart dat je bij enige twijfel je hen altijd mag bellen. Het was misschien maar kort, maar ook tijdens mijn thuisbevalling ontzettend fijne begeleiding gehad, ook na de bevalling doornemen hoe zowel ik als mijn partner het hebben ervaren. Ik kan deze praktijk iedereen aanbevelen!
Jitske RassaJitske Rassa
06:43 28 May 24
De verloskundigen van Partus hebben ons heel goed verzorgd tijdens mijn zwangerschap. Echt top dat je altijd een echo krijgt, dat ze grotere broers en zussen erbij betrekken. Ze staan altijd voor je klaar met een luisterend oor, advies en begeleiding. Het is dat we gezegend zijn met drie kids, anders zou ik er zo weer heen gaan!😃 Aanrader dus!
Sander BergersSander Bergers
19:37 15 May 24
Tijdens de zwangerschap van ons eerste kind in 2019 heeft Partus ons gesteund, begeleid, ontzorgt en zo ontzettend fijn geholpen. We hebben ze op de gekste tijdstippen gebeld met de raarste vragen maar niets was te gek. Onze 2e 2021 en 3e 2023 zwangerschap waren uiteraard ook hier, we konden meteen weer hier terecht. Altijd even een echo, geweldige meiden met het hart op de juiste plek. Ik kan werkelijk helemaal niets slechts bedenken over deze praktijk.
Linda Van de GeerLinda Van de Geer
08:15 14 May 24
Ik ben tijdens 2 zwangerschappen en thuisbevallingen professioneel en goed begeleid door iedereen van Partus. Het persoonlijke contact heb ik altijd als prettig ervaren. Een dikke aanrader !
Silke van LogtestijnSilke van Logtestijn
14:44 07 May 24
We hebben het als heel fijn en prettig ervaren bij Partus! Het zijn lieve, fijne en betrokken verloskundigen die altijd voor je klaar staan. Ze zijn goed bereikbaar, denken met je mee en hebben ervoor gezorgd dat we met vertrouwen de zwangerschap door zijn gegaan. Dankjewel!
Geertje van HeugtenGeertje van Heugten
07:08 13 Apr 24
Hele prettige Verloskundigenpraktijk! Ze zijn allen zeer betrokken en het is fijn om als extraatje bij elke controle middels een echo even je kindje te kunnen zien. Ook in de periode na de bevalling staan ze voor je klaar wanneer nodig.
Eline HerkendaalEline Herkendaal
15:38 25 Mar 24
Enorm prettige tijd gehad tijdens mijn zwangerschap bij de dames van Partus! Aanrader deze verloskundigenpraktijk!
Joyce BenderJoyce Bender
14:06 25 Mar 24
Vanaf dag 1 hebben wij ons enorm welkom gevoeld bij Verloskundigenpraktijk Partus. Wat een fantastische praktijk is dit! Nikita en Ines hebben met Daniek en Marthe inmiddels een mooi, warm, zorgzaam topteam samengesteld! Wij kunnen deze praktijk aan iedereen aanraden en dragen hen een warm hart toe!De dames hebben ons door de toch wel spannende eerste maanden geloodst. Het was voor hen nooit een probleem als we wéér op het hartjesspreekuur kwamen (“je bent altijd welkom, en als er iets is gewoon bellen” werd er gezegd).Tijdens de bevalling waren Nikita en Daniek onze rotsen in de branding. We kijken hier echt heel fijn op terug!Verloskundigenpraktijk Partus onderscheidt zich om meerdere redenen van andere verloskundigenpraktijken. De verloskundigen zijn niet alleen enorm betrokken (en kundig) maar ook goed bereikbaar. Bijzonder is dat als je hen belt, je altijd direct een verloskundige aan de telefoon krijgt (geen assistente) zodat je direct advies krijgt en er geen tussenschakel is. Je kunt ook echt dag en nacht bellen, indien nodig staan ze voor je klaar! Ook maken ze (indien gewenst) pretecho’s en wordt niet alleen het hartje geluisterd. Als aanstaande ouder is het zo fijn om te kleintje niet alleen te voelen maar ook te zien. Ook voor de partners extra fijn, nu de mama’s het kindje natuurlijk bij zich dragen. Ook is er (zoals hierboven al aangeven) vrijwel wekelijks een hartjesspreekuur waar je met open armen ontvangen wordt.Wij bedanken de dames nogmaals hartelijk uit de grond van ons hart dat ze ons hebben bijgestaan in een van de meest kwetsbare, maar ook de mooiste periode van ons leven!
Sterre HoningSterre Honing
07:14 05 Feb 24
Onze ervaring met Partus is erg prettig. Gedurende de zwangerschap voelden we ons gezien en gehoord. De kleinschaligheid van de praktijk en betrokkenheid van de verloskundigen maken dat we Partus bij een ieder aanraden!
Jurriaan MensJurriaan Mens
07:11 16 Jan 24
Geschreven door Sarah:Wat een fantastische verloskundigenpraktijk is Partus! Na een eerde traumatische ervaren bevalling ben ik bewust op zoek gegaan naar een nieuwe verloskundigenpraktijk. Ik kan niet anders zeggen dan dat de verloskundigen bij Partus allemaal stuk voor stuk geweldig zijn. Door mijn eerdere bevalervaring had ik al snel behoefte aan gesprekken over de bevalling. Hier was vanaf het begin veel ruimte voor en ik voelde me zo gehoord en gezien. Er werd altijd tijd voor ons gemaakt en geen vraag was te gek. De verloskundigen spraken met zo veel ervaring, kennis en kunde. De gesprekken en gekregen begeleiding heb ik als zeer positief ervaren en ik weet zeker dat door de goede voorbereiding ik mijn tweede bevalling, in het Rijnstate o.b.v. eigen verloskundige Marte, als een ‘droombevalling’ heb mogen ervaren. Ik ben de verloskundigen van Partus zó ontzettend dankbaar hiervoor. Ik gun iedere vrouw zo’n prachtige ervaring. Ik zal iedereen daarom de verloskundigenpraktijk Partus aanbevelen.
js_loader

Plan je eerste afspraak

Gefeliciteerd, je bent zwanger! Een bijzondere en spannende periode in je leven is aangebroken.

Je mag ons vanaf de positieve test bellen voor een eerste controle  (intake en echo), dit is rond de 8e week van je zwangerschap. 

Heb je een andere vraag? Wij helpen je graag.