Bevallen in Rijnstate

Kinderwens

Ben je zwanger en wil je alles zo goed mogelijk voorbereiden? Dan kun je alvast bedenken waar je wil bevallen. Je mag thuis bevallen, maar ook in het ziekenhuis. Wij werken samen met meerdere ziekenhuizen, waaronder het Rijnstate. Schrijf je bij ons in als je graag wil bevallen in Rijnstate.

De redenen om te bevallen in Rijnstate

Wij werken samen met Rijnstate. Dit betekent dat wij als verloskundigen aanwezig zijn tijdens de bevalling in Rijnstate, evenals een verpleegkundige van Rijnstate. Je kunt om meerdere redenen kiezen voor het bevallen in Rijnstate. Misschien vind je de bevalling erg spannend en geeft het een veilig gevoel wanneer er extra hulp klaar staat in het Rijnstate wanneer jij het nodig hebt. Het is ook mogelijk om te bevallen in het Rijnstate bij een medische indicatie. Rijnstate beschikt over een verloskundigteam dat bestaat uit (assistent-)gynaecologen, verpleegkundigen en verloskundigen. Wanneer er een complicatie op treedt neemt Ines of Nikita contact op met het verloskundigteam van Rijnstate.
Nikita en Ines doen samen met het Rijnstate hun uiterste best om jou de bevalling te geven waar jij goed op terug kijkt.

Wil je graag bevallen in Rijnstate?

Bij Partus mag je zelf kiezen waar je wil bevallen. Je kan je bij ons inschrijven door het inschrijfformulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de intake te plannen. Tijdens deze intake kun je aangeven dat je wil bevallen in Rijnstate. Wij zorgen er dan voor dat jouw bevalling verloopt op de manier die jij wenst.