Verloskundige in Lent

Wil je zwanger worden of ben je zwanger? De verloskundige in Lent van Partus helpt je graag met alle stappen die te maken hebben met het krijgen van een kindje. Dankzij de persoonlijke aandacht en de juiste voorlichting ben jij optimaal voorbereid op het krijgen van een kindje. Zo kan je optimaal genieten van de zwangerschap.

Voor welke diensten kun je terecht bij de verloskundige in Lent?

Je kan de verloskundige in Lent op diverse vlakken om hulp vragen. Het kan zijn dat jij wil weten hoe je gezond zwanger kan worden. In dat geval kan je een kinderwensconsult aanvragen. Hoe gezonder de ouders zijn, hoe groter de kans dat je kindje dit ook zal zijn. Er wordt daarom eerst een vragenlijst afgenomen die over de gezondheid van jou en de familieleden. De verloskundige zal op basis van de antwoorden persoonlijke adviezen geven. Als je al zwanger bent, dan kun jij je bij Partus inschrijven voor controles en echo’s. Zo houden wij in de gaten hoe het met de gezondheid van jouw en je kindje staat. Ook bereiden wij je voor op de bevalling door je voorlichting te geven. Je mag zelf bepalen of je thuis of in het ziekenhuis wil bevallen. Eén van de verloskundigen van Partus zal aanwezig zijn tijdens de bevalling. Zij komt ook de eerste 8 dagen langs voor de kraamzorg zodat jij kan wennen aan je kindje.

Hoe neem je contact op met de verloskundige in Lent?

Contact opnemen met een verloskundige van Partus is erg makkelijk. Nadat jij het inschrijfformulier ingevuld hebt op onze website neemt de verloskundige contact met je op. Jullie kunnen dan de eerste afspraken plannen. Zijn er enkele vragen die je wil stellen aan de verloskundige in Lent? Je kan ons bereiken door te bellen naar 06-40181644 of door een mail te sturen naar info@verloskundigenpraktijkpartus.nl.