Verloskundige Bemmel

Verloskundige Bemmel​

Wil jij goede begeleiding krijgen als jij zwanger bent? Je kan dan contact opnemen met Partus, de verloskundigenpraktijk in Bemmel. Wij zorgen ervoor dat de zwangerschap en de bevalling zo soepel mogelijk verlopen door goede voorlichting en regelmatige controles. Uiteraard bieden wij ook kraamzorg aan na de bevalling.

Op welke manieren helpt Partus, de verloskundigenpraktijk in Bemmel jou?

Partus helpt jou op verschillende manieren zodat jij je zo min mogelijk zorgen maakt tijdens en na de zwangerschap. De meeste tijd zal besteed worden aan de controles tijdens de zwangerschap. Tijdens het eerste trimester plannen we een intakegesprek en de eerste twee echo’s. Je kunt eventueel een aanvullend onderzoek laten uitvoeren als je dat wenst. In het tweede trimester plannen we elke 4 weken een controle. De meeste controles vinden plaats in het derde en tevens laatste trimester. In de laatste weken van de zwangerschap kom je wekelijks langs, aangezien de bevalling dan elk moment kan beginnen. Tijdens de controles kun je aangeven of je thuis wil bevallen of in het ziekenhuis. Wij kunnen je dan een passende voorlichting geven zodat jij weet hoe jij je voor kunt bereiden. Ook stellen we samen een bevalplan op zodat jullie wensen rondom de bevalling op papier staan. Zo kunnen de verloskundigen rekening houden met deze wensen. Als je kindje eenmaal geboren is komt de verloskundige de eerste dagen langs voor de kraamzorg.

Het maken van een afspraak met de verloskundige in Bemmel

Je kan eenvoudig een afspraak maken met de verloskundige in Bemmel. Het enige dat je hoeft te doen is het inschrijfformulier op de website invullen. We nemen dan contact met je op om de afspraken in te plannen. Als je vragen hebt over onze verloskundigenpraktijk in Bemmel, dan mag je natuurlijk contact met ons opnemen. Ons telefoonnummer is 06-40181644 en ons e-mailadres is info@verloskundigenpraktijkpartus.nl.

Partus is een moderne verloskundigenpraktijk gelegen in het CWZ-Waalsprong gebouw in Nijmegen – Noord.
Wij zijn er voor de mama’s in Nijmegen, Arnhem, Lingewaard, Overbetuwe en alle plaatsen daar tussenin.

Woon je buiten dit gebied, maar wil je toch graag onze zorg?
Neem dan even contact met ons, wellicht kunnen we iets voor je betekenen.

Pssst…  Wij bieden bij iedere controle een pretecho aan, deze is gratis!