Kinderwens

Heb je een kinderwens en wil je zo gezond mogelijk zwanger worden? Dan ben je welkom voor het kinderwensconsult. De ontwikkeling van de baby is in de eerste weken van de zwangerschap het grootst. Dit is nog vóór het eerste consult aan de verloskundige. De gezondheid en leefstijl van de vrouw en partner vóór de bevruchting heeft hier al invloed op.

Denk hierbij aan het stoppen/minderen met roken of het wijzingen van medicatiegebruik. Door deze omstandigheden zo optimaal mogelijk te maken, vergroot je de kans op een zwangerschap. Naast stoppen met de anticonceptie is er veel meer wat je kunt doen om gezond zwanger te worden.

Het kinderwensconsult vindt plaats op de praktijk met één van de verloskundigen. Dit consult duurt ongeveer 45 minuten. Aan de hand van een vragenlijst over jullie gezondheid, de gezondheid van beide families en jullie leefstijl worden persoonlijke adviezen gegeven en indien nodig extra onderzoek verricht.

Kosten consult

Eén kinderwensconsult wordt vergoed door je zorgverzekering. Heb je meerdere consulten nodig dan zijn de kosten hiervan €30 per kwartier. Echter is één consult meestal voldoende. Eventueel bloed wat geprikt moet worden na aanleiding van het consult, gaat van je eigen risico af.

Kinderwensconsult aanvragen?

Zodra wij jouw aanvraag hebben ontvangen nemen we zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op om een afspraak te maken.

  Waarmee kunnen we je helpen?

  Heb je na 2 werkdagen nog niets van ons gehoord, dan is de aanvraag mogelijk niet goed aangekomen, neem dan telefonisch contact met ons op!

  PRAKTIJK INFORMATIE

  • 06-40181644

  • info@verloskundigenpraktijkpartus.nl

  • Carbatinastraat 3, 6515 GM Nijmegen

  OPENINGSTIJDEN

  Maandag – Vrijdag 8:00 – 17:00
  Zaterdag 9:00 – 17:00

  INFORMATIE