Partus, de verloskundigenpraktijk Nijmegen

verloskundigenpraktijk Nijmegen
Een kindje krijgen is een bijzonder moment in je leven. Partus is het verloskundige centrum in Nijmegen dat jou helpt met alles dat komt kijken bij het krijgen van een kindje. De verloskundige in Nijmegen die jou begeleidt vindt persoonlijke aandacht voor jou en je kindje erg belangrijk. Wij nemen graag de tijd voor je zodat jij met een zeker gevoel ons verloskundige centrum in Nijmegen verlaat.

Op welke manieren helpt de verloskundige van Partus in Nijmegen jou?

Partus is een verloskundige praktijk in Nijmegen die jou op verschillende manieren helpt om gezond zwanger te worden, een fijne zwangerschap te hebben, veilig te bevallen en goed voor je kindje te zorgen. Als je wil weten hoe je op een gezonde manier zwanger kunt worden, dan kun jij een afspraak maken voor een kinderwensconsult bij ons centrum voor verloskunde in Nijmegen. Tijdens dit consult legt de verloskundige in Nijmegen uit hoe jij ervoor kan zorgen dat de kans op een zwangerschap wordt vergoot. Tevens krijg je tips over een gezonde levensstijl die bijdragen aan de gezondheid van je kindje. Als je zwanger bent kun jij je inschrijven bij Partus zodat je tijdens de gehele zwangerschap begeleid wordt. De frequentie van de afspraken neemt toe naarmate de zwangerschap. Zo kunnen we goed jouw gezondheid en die van je kindje goed in de gaten houden. Je mag bij ons verloskundige centrum in Nijmegen zelf bepalen waar je wil bevallen. Je kan thuis bevallen, maar ook in het ziekenhuis.

Wij werken onder andere samen met Rijnstate, het Radboud en Canisius Wilhelmina ziekenhuis om jouw bevalling zo soepel mogelijk te laten verlopen. Na de bevalling helpt de verloskundige in Nijmegen je door elke dag langs te komen voor de kraamzorg. Tijdens de kraamtijd houden we in de gaten of alles goed gaat met jou en je kindje. Stel ons gerust alle vragen die je hebt zodat je precies weet hoe je zo goed mogelijk voor jouw kindje kunt zorgen.

Een echo bij het verloskundigencentrum in Nijmegen, Partus

Tijdens de zwangerschap kijken de meeste vrouwen uit naar de echo’s bij de verloskundigenpraktijk in Nijmegen. Je voelt en ziet dat je buik groter wordt, maar je wil natuurlijk je kindje kunnen zien. Meestal worden er alleen groeiecho’s en termijnecho’s ingepland bij de verloskundige in Nijmegen, maar bij Partus kun je bij elke afspraak een gratis echo laten maken. Dit zijn pretecho’s, puur even kijken naar je kindje Je kunt dan zien hoe je kindje eruit ziet en hoe je kindje beweegt. Ook kun je naar het hartje luisteren. Veel vrouwen vinden het geruststellend als ze hun kindje regelmatig zien tijdens een echo. Uiteraard maakt de verloskundige in Nijmegen van Partus ook medische echo’s wanneer nodig. We controleren tijdens deze echo’s of je kindje niet te groot of te klein is en we letten op de gezondheid van je kindje.

Je inschrijven voor de verloskundige in Nijmegen van Partus

Heb je een kinderwens of ben je zwanger? Partus helpt je graag tijdens alle stappen die te maken hebben met de verloskunde in Nijmegen. Je kunt contact met onze verloskundigenpraktijk in Nijmegen opnemen om een afspraak te maken voor het kinderwensconsult. Ons telefoonnummer is 06-40181644. Je kunt ook een mail sturen naar info@verloskundigenpraktijkpartus.nl. Schrijf jij je na het kinderwensconsult in bij Partus als je zwanger bent? Je hoeft dan geen kosten voor het kinderwensconsult bij de verloskundige in Nijmegen te betalen. Het inschrijven bij onze verloskundige praktijk in Nijmegen is erg eenvoudig. Je hoeft alleen maar het inschrijfformulier in te vullen en wij nemen zo snel mogelijk telefonisch contact met je op. We gaan dan afspraken maken voor de intake en de vroege echo bij ons verloskundig centrum in Nijmegen.

Partus is een moderne verloskundigenpraktijk gelegen in het CWZ-Waalsprong gebouw in Nijmegen – Noord.
Wij zijn er voor de mama’s in Nijmegen, Arnhem, Lingewaard, Overbetuwe en alle plaatsen daar tussenin.

Woon je buiten dit gebied, maar wil je toch graag onze zorg?
Neem dan even contact met ons, wellicht kunnen we iets voor je betekenen.

Pssst…  Wij bieden bij iedere controle een pretecho aan, deze is gratis!