Over de praktijk

Ouders worden is een bijzondere gebeurtenis in het leven. Of dit nu voor de eerste keer is, of dat er al kinderen in het gezin aanwezig zijn, er vind een verandering plaats in jullie leven.
Verloskundigenpraktijk Partus staat voor deskundige medische zorg waarin persoonlijke aandacht en de tijd nemen hoog in het vaandel staan.
Naast de standaard zorg, zoals door elke verloskundigenpraktijk gegeven wordt, bieden wij elke controle een ‘niet-medische echo’ aan. Deze extra service bieden wij aan, omdat de meeste zwangeren het super leuk vinden om even in hun buik te kijken, zien hoe de baby beweegt, hoe het hartje klopt en te zien van wie de baby het neusje heeft geërfd.

Wij werken met twee vaste verloskundigen en twee waarneemsters. Wanneer het erg druk is, of er twee bevallingen tegelijkertijd zijn, dan vallen we in eerste instantie op elkaar terug. Ons streven is dat je een bekend gezicht ziet wanneer je een verloskundige nodig hebt!
Mocht dit niet lukken dan hebben wij een achterwachtregeling met andere praktijken in de buurt.

Onze praktijk bevindt zich in het CWZ Waalsprong gebouw, op de 2e verdieping. Deze verdieping is te bereiken per lift en per trap. Op deze verdieping bevinden zich ook nog een aantal andere eerstelijnszorgverleners.

Beschikbaarheid:
Elke dag kun je ons tussen 9:00 en 17:00 bereiken op 06-40181644 voor niet spoedeisende vragen, zoals een afspraak verzetten, een extra controle inplannen of andere kleine vragen. Stuur je liever een mailtje? Dat kan ook: info@verloskundigenpraktijkpartus.nl . Heb je een spoedeisende vraag, mail dan niet, maar bel ons!

Wij zijn 24uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar op 06-40181644 voor spoedgevallen en bevallingen.