Verloskundige in Elst

Het krijgen van een kindje is erg spannend, vooral als het je eerste kindje is. Je wil dan ook de beste hulp krijgen tijdens de zwangerschap, de bevalling en de eerste dagen na de bevalling. Partus is een verloskundige praktijk in Elst die je helpt met al deze stappen. Wij vinden het belangrijk om persoonlijke aandacht te geven en om de tijd voor jou te nemen. Zo krijgen jij en je kindje de beste hulp.

Om welke redenen kun jij je inschrijven bij de verloskundige praktijk in Elst?

Je kan om meerdere redenen de hulp inschakelen van de verloskundige in Elst van Partus. De verloskundige helpt je om op een gezonde manier zwanger te worden als je een kinderwens hebt. Als je al zwanger bent, dan zal zij regelmatig een afspraak inplannen om jouw gezondheid en die van je kindje in de gaten te houden. Ook geeft ze jou voorlichting over het bevallen en de voorbereidingen die je kan treffen voor een soepele bevalling thuis of in het ziekenhuis. Daarnaast zal de verloskundige in Elst de kraamtijd begeleiden zodat jij en je kindje de eerste dagen optimaal geholpen worden. Het voordeel van Partus is dat je bij elke afspraak een gratis 2D-echo kan laten maken. Het is geweldig om je kindje te zien bewegen en om mooie foto’s mee te krijgen. Wij geloven dat de echo’s ervoor zorgen dat jij veel vertrouwen hebt in de zwangerschap.

Hoe kun jij je inschrijven bij de verloskundige praktijk in Elst?

Als jij je wil inschrijven bij Partus, dan kun je het inschrijfformulier op de website invullen. We bellen je zo snel mogelijk om de eerste afspraken te kunnen maken. Wil je nog meer weten over onze verloskundige praktijk in Elst? Schroom dan niet om contact op te nemen. Je mag ons gerust bellen via 06-40181644 of je kan een mail sturen naar info@verloskundigenpraktijkpartus.nl.