Verloskundige Zetten

Verloskundige Zetten​

Als je zwanger bent wil je natuurlijk de beste zorg krijgen. Bij Partus biedt de verloskundige in Zetten niet alleen controles, medische echo’s en voorlichting aan, maar ook 2D-pretecho’s en persoonlijke aandacht. Wij vinden het belangrijk dat jij vertrouwen hebt in de zwangerschap en in het bevallen. Dankzij onze persoonlijke aanpak voel jij je zeker en gerust.

Wat zijn de voordelen van Partus, de verloskundigenpraktijk in Zetten?

Partus, de verloskundigenpraktijk in Zetten biedt meerdere voordelen. Wat ons uniek maakt is dat wij niet alleen de medische echo’s verzorgen, maar ook gratis pretecho’s aanbieden bij elke afspraak. Een pretecho houdt in dat we een echo maken zodat jij naar je kindje kan kijken. Het is geruststellend om te zien dat je kindje beweegt, dat het hartje goed klopt en dat je kindje langzaam groeit. Wij controleren de gezondheid van je kindje niet tijdens de pretecho’s. Mocht de verloskundige in Zetten en bijzonderheid zien, dan zullen wij uiteraard een medische echo plannen. Een ander voordeel van Partus is dat wij je helpen met alles dat te maken heeft met het krijgen van een kindje. Wij geven onder andere voorlichting over gezond zwanger worden en we begeleiden vrouwen tijdens en na de zwangerschap. Door regelmatig controles uit te voeren en jou zo goed mogelijk voor te bereiden op de bevalling en het verzorgen van een kindje zal jij je weinig zorgen maken.

Schrijf je in bij de verloskundigenpraktijk in Zetten

Het inschrijven bij Partus neemt slechts enkele minuten in beslag. Klik op onze website op ‘Inschrijven’ en vul alle velden van het inschrijfformulier in. De verloskundige neemt telefonisch contact met je op zodat jullie de eerste afspraak kunnen plannen. Mocht je meer informatie over onze verloskundigenpraktijk in Zetten hebben, neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via het nummer 06-40181644 en via het mailadres info@verloskundigenpraktijkpartus.nl.

Partus is een moderne verloskundigenpraktijk gelegen in het CWZ-Waalsprong gebouw in Nijmegen – Noord.
Wij zijn er voor de mama’s in Nijmegen, Arnhem, Lingewaard, Overbetuwe en alle plaatsen daar tussenin.

Woon je buiten dit gebied, maar wil je toch graag onze zorg?
Neem dan even contact met ons, wellicht kunnen we iets voor je betekenen.

Pssst…  Wij bieden bij iedere controle een pretecho aan, deze is gratis!