Zwangerfit

Veel gestelde vragen verloskundigenpraktijk

verloskundigenpraktijk partus partner

Zwangerfit door Mam Sterk

In de regio Nijmegen en Lent heb je het Mam Sterk programma. Onder begeleiding van fysiotherapeut Noëlle kun je fysiek fit en sterk de bevalling tegenmoet gaan en direct na je bevalling doorstarten met een Mam Sterk herstel programma. Ze is gespecialiseerd het pre- en postpartum training en fysiotherapie. Ze bied een op een begeleiding bij jou thuis of je kunt deelnemen aan een van haar groepslessen op locatie. Samen met andere (aankomende)mama’s leer je omgaan met je nieuwe lichaam.

Even geen kindjes of een partner die je aandacht vraagt, maar de focus op jou.

Je lichaam verandert tijdens de zwangerschap enorm onder invloed van hormonen, niet alleen fysiek maar ook mentaal. Werken aan je spierkracht en uithoudingsvermogen is dé oplossing voor je energielevel, even lekker de loszittende kleren aan (waar je eigenlijk al zo’n beetje in woont) en lekker actief bezig zijn samen met andere mama’s.

Daarbij verminder je het risico op zwangerschapsklachten, zoals klachten aan je spieren of banden en rugpijn. Ook herstel je sneller na je bevalling door oefeningen voor je diastase en bekkenbodem.

Tijdens mijn lessen besteed ik niet alleen aandacht aan het fysieke gedeelte, maar geef ik je ook theoretische uitleg over de anatomische veranderingen van je lichaam en besteed ik aandacht aan ademhaling en ontspanning. Je ben altijd welkom voor een gratis proefles.

Voor meer informatie kijk op mamsterk.nl

*De Mam Sterk groepslessen vallen bij je zorgverzekering onder YVLO – Zwangerfit cursussen.
*De Mam sterk een op een begeleiding valt onder fysiotherapie.
Heb je een aanvullende zorgverzekering? Mogelijk wordt een deel vergoed.

Zwangerfit